Voorgerechten

GerechtPrijs
Portie olijven3.95
Stokbrood met kruidenboter, een dipper van bruchettakruiden en tapenade4.50
Keuze uit twee dagverse soepen, geserveerd in een Deksels Pannetje5.50
Koud gerookte forel van Forellenkwekerij 't Smallert uit Emst met bruchetta toast9.95
Carpaccio: Dun gesneden en licht gerookt vlees van het IJsseldal rund met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise 9.95
Vitello Tonato: In eigen huis gebraden en dun gesneden kalfsmuis met tonijnmayonaise9.95
Salade met geitenkaas van Geitenboerderij de Wolf uit Terwolde met spek, appel, dadel en honing 9.95
Salade met kip, geroosterde champignons, pesto mayonaise en pitjes9.95
Pasteitje met hertenragout van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek7.95
Gegratineerde champignons uit de oven met Old Amsterdam en stokbrood7.95