Voorgerechten

GerechtPrijs
Portie olijven3.95
Acht stukjes brood met kruidenboter, een dipper van bruchettakruiden en tapenade3.95
Keuze uit twee dagverse soepen, geserveerd in een Deksels Pannetje5.50
In bierbeslag gefrituurde champignons Dordogne met aioli7.95
Salade met geitenkaas van Geitenboerderij de Wolf uit Terwolde, met spek, gekarameliseerde appeltjes uit de oven, walnoten en honing9.95
Salade met kip, geroosterde champignons, tomatenchutney, komkommer, rode ui, pesto mayonaise en een pittenmix9.95
Carpaccio, maar dan een tikkeltje anders. Dun gesneden en licht gerookt vlees van het IJsseldal rund met schilfers van Parmezaanse kaas, rucola en truffelmayonaise 9.95
Proeverijtje: Drie voorgerechtjes, laat je eens lekker verrassen!9.95
Trio van vis: Gerookte zalm, huisgemaakte tonijnsalade en een garnalenkroketje9.95