51 kant-en-klare dagtochten met staffelprijzen

Brasserie Kriebelz in Terwolde is centraal gelegen in Nederland en goed bereikbaar vanuit alle delen van het land. U vindt ons mooie horecabedrijf in de driehoek Apeldoorn, Deventer en Epe tussen de A1 en de A 50.

Brasserie Kriebelz serveert het leukste en volgens vele gasten het beste busdiner van Nederland, namelijk de Dekselse Pannetjes. Het zou fantastisch zijn uw gezelschap te mogen begroeten tijdens een dagtocht met de Dekselse Pannetjes als stralend middelpunt.

Als optie bieden wij eventueel een lunchpakket aan voor tijdens de terugreis waardoor uw gasten met een voldaan gevoel thuiskomen.

Alle dagtochten zijn eventueel naar eigen ideeën aan te passen. Bij deze doen wij het verzoek om de te bezoeken dagtochtbestemmingen zelf te contacten en eventueel te reserveren. De factuur van een dagtochtbestemming of de gidsen dient u zelf te betalen en loopt niet via Brasserie Kriebelz.

Wij hopen dat wij u bij deze inzicht geven in de vele mogelijkheden die Brasserie Kriebelz en de prachtige omgeving heeft te bieden. Alle informatie van de dagtochtbestemmingen vindt u in de Kriebelz Courant die u ook digitaal op onze site kunt bekijken.

Wij hopen u bij deze voldoende geïnformeerd te hebben.
Mochten er nog vragen zijn dan horen wij dit graag.

René en Helma Zeisseink en het Kriebelz team.

Bekijk hier onze KriebelZ dagtochten