roland pannetjes uit de oven
3038
foto dekselse pannetjes thuis 1

Dekselse Pannetjes on tour (tijdelijk niet mogelijk)

Dekselse Pannetjes on tour: Gezellig thuis uit eten

 

De Dekselse Pannetjes van Brasserie Kriebelz zijn al een tijdje op tournee en hebben de omgeving van Terwolde al zeer goed verkend.

Je hebt de mogelijkheid om de Dekselse Pannetjes bij jou op bezoek te krijgen, thuis, op het werk of op welke gewenste locatie dan ook. Je krijgt visite, maar je hebt geen zin om zelf te koken, maar wilt wel het gevoel hebben dat je met jouw gasten uit eten bent? Dan zijn de Dekselse Pannetjes van Brasserie Kriebelz de oplossing.

Een paar dagen van te voren doe je het verzoek of de Dekselse Pannetjes bij je op tafel willen staan. Op de dag zelf zorg je ervoor dat de eettafel klaar staat. Op de afgesproken tijd belt de reisleider bij je aan, dekt de tafel op met het meegebrachte serviesgoed, serveert de Dekselse Pannetjes en geeft uitleg over de gerechten. Je krijgt zeven verschillende Dekselse Pannetjes, vier met verschillende hoofdgerechtjes, twee aardappelsoorten, één met een warme groente en daarbij een frisse salade en appeltjes met kaneel en suiker. De reisleider wenst het gezelschap een leuke tijd met de Dekselse Pannetjes toe en spreekt met je af wanneer ze weer klaar staan voor de terugreis naar Terwolde.

De Dekselse Pannetjes en het serviesgoed hoeven na afloop niet afgewassen te worden, want na de terugreis krijgen ze samen met de thuisblijvers een heerlijke warme douche in de keuken van Brasserie Kriebelz en komen ze weer op hun vaste plekje te staan, te wachten op de volgende trip.

Voorwaarden:

Vanaf 10 personen
Prijs 22.50 per persoon.

Reiskosten: Terwolde en Nijbroek 5.00
Twello en de Worp 7.50
Voorst, Welsum, Wilp ( Achterhoek) Deventer, Vaassen, Beemte Broekland 10.00
Apeldoorn 12.50

dekselse pannetjes thuis 2

DIRECT RESERVEREN