15

Terug in de tijd

Het team van Brasserie Kriebelz wil hun gasten naast heerlijk eten en drinken ook een unieke ervaring bieden. De omgeving waarin het restaurant zich bevindt leent zich hier uitstekend voor: De prachtige omliggende natuur, plaatsen en de IJssel lenen zich goed voor een mooie rondrit in één van de bussen van Stichting Veteraan Autobussen.

Om de oudere gasten en/of bruidsparen die unieke omgeving (weer) te laten beleven heeft Brasserie KriebelZ een uniek arrangement samengesteld: Arrangement ‘Terug in de Tijd’. In samenwerking met Stichting Veteraan Autobussen en een gids, Bert van de Zedde, krijgen gasten de unieke kans voor één keer weer terug in de tijd te stappen.
Uiteraard wordt het uitstapje ingeluid met een bakje koffie en een mini gebakje, waarna de rondrit in de veteranenbus kan beginnen! De gasten worden langs vroegere scholen, kerken en belangrijke plaatsen uit het leven van de jubilarissen gereden. De route is in overleg met de ervaren chauffeur te bepalen en de plekken kunnen zelf gekozen worden. Hier kan de gastheer of -dame uitgebreid vertellen over vroeger. Waar heeft het bruidspaar elkaar voor het eerst ontmoet? Welke school bezocht de gastheer? Niets is meer aanstekelijk dan een leuke anekdote van vroeger! Bert van de Zedde, een ervaren gids kan zeer interessant vertellen over de omgeving van de rondrit.

Na de rondtour is er gelegenheid tot het nuttigen van een borreltje waarna het koud en warm buffet kan beginnen. Uiteraard vindt er aansluitend een spetterend dessertfestijn plaats! Koffie en de welbekende ‘Kriebelz Snoepdoos’ zullen deze heerlijke dag afsluiten.

 

Prijs eten en drinken gedurende 4 ½ uur

Twee maal koffie met een mini petitfour
Rondrit “Terug in de tijd”
Onbeperkt borrelen inclusief buitenlands gedistilleerd en speciaal bieren uitgezonderd Desperados
Koud en warm buffet
Grand dessert
Koffie met de bekende Kriebelz snoepdoos

Prijs: Volwassenen 52.50 euro per persoon

Kinderen < 12 jaar 29.95

Prijzen huur veteranen bus op aanvraag

Prijs gids Bert van de Zedde op aanvraag

Voor een catering op locatie geldt een opslag van 10%.
Prijzen met ingang van 1 Januari 2019
De samenstelling van het buffet kan tussentijds wijzigen.

DIRECT RESERVEREN