Kriebelz thuis bezorgen
rene pannetjes aan de deur
roland pannetjes uit de oven

Lekker thuis uit eten met Brasserie Kriebelz!…….. van woensdag tot en met zondag.

Vanaf 1 juni is het weer mogelijk om bij ons op visite te komen.

Na 10 weken gesloten te zijn merken wij dat de gast nog erg voorzichtig is met het bezoeken van de horeca. Dit is echt niet nodig, want wij hebben alle voorzorgsmaatregelen genomen die door het RIVM op papier zijn gezet.

Toch willen wij lekker blijven koken voor diegene die zich nog niet thuis voelen in de horeca en brengen het daarom graag bij u thuis of op de camping!
Wij kloppen aan bij de voordeur en nemen gepaste afstand zodat er géén persoonlijk contact is.

Hoe het werkt? U belt ons vóór 15.00 uur, geeft het aantal personen door en geeft aan hoe laat u het eten bezorgd wilt hebben. U heeft de keuze uit 16.30, 17.30, 18.30 of 19.00 uur.

Belt u later? Dan kijken we in overleg wat mogelijk is voor die dag.

Omdat Brasserie Kriebelz nu ook weer geopend is en dit moeten combineren met het bezorgen kan het zijn dat wij niet meer aan kunnen nemen, dus bij deze het verzoek: Wees er op tijd bij. Vol is vol!

En dan? Wij bezorgen aan huis of op de camping en alles heel goed verpakt, zodat het eten écht warm is. De volgende dag halen we de lege spullen weer op. Afwassen mag, maar hoeft niet!

Wat brengen we?

We bezorgen het eten in onze welbekende Dekselse Pannetjes. U krijgt een fantastische proeverij aan huis, bestaande uit vier hoofdgerechten. Daarbij een aardappelgerecht, warme groente, appeltjes met kaneel & suiker en een salade

Vanaf vrijdag 1 mei is het ook mogelijk om een uitgebreid 3 gangen proeverij te bezorgen (en afhalen). Wat hoort er allemaal bij?
Maar liefst 4 voor-, 4 hoofd-, 4 bij- en 4 nagerechten!!! (nu ook in vorm van een picknick)

Wilt u een heerlijk fris lente dessert?
Dat kan, wij staan bekend om onze huisgemaakte yoghurttaart met superverse aardbeien van de Aardbeientuin uit Oene . De perfecte afsluiting van een verrassend diner met de Dekselse Pannetjes. Prijs 3.50 p.p.

Waar bezorgen we?

Wij bezorgen in principe op iedere plek binnen de gemeente Voorst en streven ernaar om de afgesproken tijd te halen, maar kunnen hier wat van afwijken gezien het grote gebied.

Hou rekening met levering van al het lekkers binnen een half uur  voor en na het afgesproken tijdstip.

Wat kost het?

Dekselse Pannetjes  19.95
Drie gangen proeverij 29.95
Huisgemaakte yoghurttaart 3.50

Bezorg- en ophaalkosten 2.50

Wanneer we het eten brengen, krijgt u van ons de factuur en u maakt het geld aan ons over.

Voor bestellen van thuisbezorging:

Bel         : 0571-292022
Email     : info@brasserie-kriebelz.nl

dekselse pannetjes thuis 2
IMG_2880
IMG_3193