Wildavond 18.00 tot 22.00 uur

Wildavond Brasserie Kriebelz met meer dan 60 gerechten.

 

Volgens traditie vindt op vrijdag 8 en zaterdag 9 november een avondvullende wildavond plaats in Brasserie Kriebelz in Terwolde

 

U wordt tijdens beide edities ontvangen op het terras met brandende vuurkorven en een welkomstdrankje geserveerd door het gastvrije team van Brasserie Kriebelz.

Tijdens het welkomstdrankje kunt u op de foto met de vele prachtige roofvogels van de Roofvogelhoeve.

Daarna neemt u plaats aan in door wildsferen aangeklede tafels voor een avondvullende wildavond/proeverij.

 

Sinds 2 maanden werkt voormalig chef kok Roland Barink van de inmiddels gesloten Herberg de Luchte in Spankeren bij Brasserie Kriebelz in Terwolde. Roland heeft zeer veel ervaring met de jaarlijkse wildavonden die in dit bekende horecabedrijf werden georganiseerd. De wildavonden op deze locatie werden altijd zeer goed bezocht. Dit jaar wordt er een combinatie van beide wildavonden in Brasserie Kriebelz geserveerd en dit belooft zeer veel goeds!

 

Vier uur lang gaat u genieten van een zeer uitgebreid wildbuffet met meer dan 60 gerechten.

Allereerst worden er soepen en koude- en warme voorgerechten gereserveerd. Daarna staan alle hoofdgerechten in de schijnwerpers.

Het uitgebreide grand dessert buffet en daarna een  kopje koffie met het kruidenbitter Terwoldenaartje en de bekende Kriebelz snoepdoos zorgen voor de perfecte afsluiting.

 

Niels van de Roofvogelhoeve gaat u gedurende de avond van alles vertellen over zijn grote trots: de roofvogels waar hij demonstraties mee geeft in binnen- en buitenland.

Mooi is te zien hoe deze machtige vogels door de eetzaal vliegen.

 

Bent u geen wildliefhebber?

Geen probleem. Naast alle wildgerechten worden voldoende ‘normale’ vlees- en visgerechten geserveerd.

Met allergieën en vegetariërs wordt tevens rekening gehouden. Bij deze het verzoek om dit bij de reservering aan te geven.

 

Aanvang 18.00-22.00 uur

Informatie Brasserie Kriebelz 0571-292022 info@brasserie-kriebelz.nl

Uitsluitend op reservering (wees er op tijd bij, vol is vol)

Prijs 44.95 per persoon exclusief consumpties.