2390
2376
2338

Hoofdgerechten

GerechtPrijs
Huisgemaakte groentequiche17.95
Vis van de chef18.95
Op de huid gebakken forel van Forellenkwekerij 't Smallert uit Emst met amandelboter
18.95
Stoofpotje van kip17.95
IJsselvallei hertengoulash: Hertenvlees puur, mager en zéér gezond en is afkomstig van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek18.95
Spare ribs 700 gram, zoet of duivels, om je vingers bij af te likken......Volgens velen de lekkerste van de omgeving18,95
Houthakkerschnitzel met gebakken spek, champignon en prei18.95
Varkenshaas met spek en brie18.95
Sukade van Iers rund, 12 uur lang gegaard op 65 graden. Ouderwets lekker! 19.95
Bavette van rund met aioli19.95
Chef Special?????
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, een aardappelgarnituur, warme groente, een frisse salade
en in de oven bereide appeltjes met kaneel en suiker
Mayonaise en overige koude sauzen 0.25 p.p.