Hoofdgerechten

GerechtPrijs
Vegetarische teri yaki schotel met noedels en cashew noten 18.95
Vis van de chef18.95
Super verse forel van Forellenkwekerij 't Smallert uit Emst met amandelboter
18.95
Black Angus burger van 200 gram met gebakken spek, champignon, ui, paprika, Cheddar kaas en smokey barbecuesaus op een brioche broodje15.95
Veluwse gehaktbal van hert van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek13.95
Veluwse hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek. Hertenvlees is puur, mager en zéér gezond18.95
Langzaam gegaarde eendenbout met rozemarijnsaus18.95
Maïskip gevuld met paddenstoelen en kruiden18.95
Spare ribs 700 gram, zoet of duivels, om je vingers bij af te likken......Volgens velen de lekkerste van de omgeving18,95
Boerenschnitzel met spek, champignon, ui en paprika18.95
Bavette van het rund19.95
Malse kalfssukade, 12 uur lang gegaard op 65 graden, ouderwets goed! 19.95
Lamsfilet met rode wijnsaus19.95
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, een aardappelgarnituur, warme groente, een frisse salade
en in de oven bereide appeltjes met kaneel en suiker
Mayonaise 0.25 p.p.
De asperge van Aspergeboerderij de Weerd uit Raalte mag een top product genoemd worden. Het Sallandse witte goud wordt niet voor niets aan vele restaurants geleverd. De asperges, 5 stuks per persoon, worden geserveerd met gekookte aardappelen, een bijpassend sausje en een gekookt eitje
Asperges met vis van de chef19.95
Asperges met ham van het Limburgse varken19.95
Asperges met lamsfilet20.95