2390
2376
2338

Hoofdgerechten

GerechtPrijs
Huisgemaakte groentequiche17.95
Vis van de chef18.95
Op de huid gebakken forel van Forellenkwekerij 't Smallert uit Emst met amandelboter
18.95
Veluwse bal gehakt met een gewicht van 200 gram van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek. Hertenvlees is puur, mager en zéér gezond14.95
Spare ribs 700 gram, zoet of duivels, om je vingers bij af te likken......Volgens velen de lekkerste van de omgeving18,95
Schnitzel met een roomsaus van bospadddenstoelen18.95
Sukade van Iers rund, 12 uur lang gegaard op 65 graden. Ouderwets lekker! 19.95
Eendenborst met een jus van rode biet19.95
Chef's Special?????
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, een aardappelgarnituur, warme groente, een frisse salade
en in de oven bereide appeltjes met kaneel en suiker
Mayonaise en overige koude sauzen 0.25 p.p.