site1
asperge

Hoofdgerechten

GerechtPrijs
Vegetarische ravioli met ricotta en wilde spinazie14.95
Vis van de chef18.95
Op de huid gebakken forel van Forellenkwekerij 't Smallert uit Emst met amandelboter
18.95
Plate Black Angus burger van 200 gram met gebakken spek, champignon, ui, paprika, Cheddar kaas en smokey barbecuesaus op een brioche broodje met friet en een frisse salade16.95
Plate saté van kippendij met kroepoek, seroendeng, friet en een frisse salade14.95
Veluwse bal gehakt met een gewicht van 200 gram van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek. Hertenvlees is puur, mager en zéér gezond13.95
Spare ribs 700 gram, zoet of duivels, om je vingers bij af te likken......Volgens velen de lekkerste van de omgeving18,95
Schnitzel Italia met gebakken ui, champignon, paprika, tomaat, rode pesto en mozarella18.95
Malse kalfssukade, 12 uur lang gegaard op 65 graden. Ouderwets lekker! 19.95
Bavette van het rund19.95
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, een aardappelgarnituur, warme groente, een frisse salade
en in de oven bereide appeltjes met kaneel en suiker, uitgezonderd vegetarisch en plates
Mayonaise 0.25 p.p.