Brasserie Kriebelz:

Daar bouw je een dagtocht omheen!

Nergens wordt je zo gastvrij ontvangen en uitgezwaaid als bij Brasserie Kriebelz in Terwolde.

Centraal gelegen in de driehoek Apeldoorn-Deventer-Epe ( A1 en A 50 ) is Brasserie Kriebelz dé locatie voor een korte stop of het middelpunt voor prachtige dagtochten. Brasserie Kriebelz is bekend om het busdiner de Dekselse Pannetjes: volgens velen het beste busdiner van Nederland. Bij het afscheid nemen wordt vaak gezegd ‘Wij hebben nog nooit zo lekker, maar ook zo verrassend  gegeten tijdens ons dagje uit!’.

Rechts op daze pagina vindt je de Kriebelz Krant. Een krant boordevol informatie over wat Brasserie Kriebelz kan betekenen voor het invullen van een prachtige dagtocht. Wat kan er allemaal gegeten en gedronken worden bij Brasserie Kriebelz? Wat voor binnen-en buitenactiviteiten zijn er allemaal? Zijn er interessante dagtochtbestemmingen in de omgeving vanTerwolde? De Kriebelz krant geeft antwoord op al deze vragen. Het is bijna onmogelijk om geen interessante dagtocht te kunnen samenstellen uit deze Krant.
Een overzicht en prijzen van alle eet- en drink arrangementen en dagtochtbestemmingen kunnen per mail naar je toegestuurd worden.

Klik op de Kriebelz Krant en wij wensen je veel leesplezier toe en misschien borrelen er leuke ideeën op voor het samenstellen van een gezellige dagtocht en o ja…..mocht je vragen hebben: Wij staan je graag te woord!