


Het uitserveren is al een feest op zich! Daarna is het genieten van een diversiteit aan hoofdgerechten en kan naar hartenlust met elkaar worden gedeeld. Dekselse Pannetjes is namelijk niet één gerecht, maar een combinatie van meerdere hoofdgerechten, zodat diverse recepten kunnen worden geproefd. Tijdens de reservering geeft u de 3 voorkeuren van uw gezelschap door.
Een heuse proeverij van diverse smaken, vergezeld van verschillende garnituren, zoals: appeltjes uit de oven, een salade, gebakken aardappelen, friet en twee verschillende verse groenten.
U KUNT KIEZEN UIT DE VOLGENDE TIEN HOOFDGERECHTEN:
- Stoofpot van Iers rund (12 uur gegaard in de oven op 65 graden).
- Hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek (12 uur gegaard in de oven op 65 graden).
- Mini schnitzel van 75 gram
- Half om half gehaktballetjes met gebakken champignons, paprika en ui.
- Grootmoeders sukadelapje van Iers rund (12 uur gegaard in de oven op 65 graden).
- Kippendij met een romig ananas kerriesausje.
- Boerenkip met champignon, paprika en ui
- Vis van de dag.
- Half om half gehaktballetje met champignon, paprika en ui
- Varkensprocureur, een groot stuk supermals rosé vlees. Het vlees wordt aan tafel gesneden. (12 uur gegaard in de oven op 65 graden)
Komt u vaker bij ons eten? Dan wilt u uiteraard niet iedere keer hetzelfde menu. U kunt
daarom bij ieder bezoek andere gerechten kiezen! Daarom is het diner de Dekselse Pannetjes volgens
vele gezelschappen het leukste en beste busdiner van Nederland!