Diner Dekselse Pannetjes voor busgezelschappen

‘Aan de keukentafel van een ander eten”. Zo omschrijven de vele bus gezelschappen de Dekselse Pannetjes van Brasserie Kriebelz.

De Dekselse Pannetjes is een diner waarbij het gezelschap niet één, maar liefst drie hoofdgerechten krijgt geserveerd. Een schnitzel of rollade ga je alleen nooit tegenkomen in de Pannetjes. Dit omdat ze de afgelopen decennia al méér dan genoeg zijn geserveerd. Bij de gekozen drie hoofdgerechten zorgt de kok voor verschillende bijgerechten zoals appeltjes met kaneel en suiker uit de oven, een salade, gebakken aardappelen, friet en twee verschillende verse groenten. Het bestuur van een vereniging of organisatie heeft de keuze uit tien verschillende hoofdgerechten. Bij de reservering geef je de drie keuzes door voor het gehele gezelschap . Het uitserveren en het samen delen van de Pannetjes brengt veel beleving en gezelligheid aan tafel.

Als je vaker met hetzelfde gezelschap bij Brasserie Kriebelz komt genieten van de Dekselse Pannetjes kun je elke keer weer een andere mix maken. Dit maakt De Dekselse Pannetjes volgens velen het leukste en beste bus diner van Nederland.

Prijs Dekselse Pannetjes voor bus gezelschappen op aanvraag.

Je kunt een keuze maken uit de volgende hoofdgerechten:

  1. Stoofpot van Iers rund, 12 uur gegaard in de oven op 65 graden
  2. Stoofpot van wild, 12 uur gegaard op 65 graden
  3. Hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek, 12 uur gegaard in de oven op 65 graden
  4. Gehaktballetjes van hertenvlees van bovenstaande hertenboerderij. Hertenvlees is puur, mager en zéér gezond vlees
  5. Half om half gehaktballetjes met gebakken champignons, paprika en ui
  6. Grootmoeders sukadelapje van Iers rund, 12 uur gegaard in de oven op 65 graden
  7. Kippendij met een romig ananas-kerrie sausje
  8. Vis van de dag
  9. Filet van het varken met gebakken champignons, paprika en ui
  10. Varkensprocureur, een stuk vlees van 2.5 kilo, super mals  en mooi rosé. Het vlees wordt aan tafel gesneden nadat het 12 uur lang gegaard is in de oven op 65  graden.