Kriebelz al ruim 10 jaar een goed ‘Bus-idee’

Brasserie Kriebelz is een van de restaurants in Nederland, die inhoud weet te geven aan de wensen en ideeën van touringcarbedrijven. Deelnemers aan dagtochten, die al eens bij Kriebelz zijn geweest, vragen er bij het busbedrijf specifiek om. Iedere groepsdagtocht van die groep móet dan in ieder geval langs dat restaurant!

Helma en René Zeisseink en hun team denken er veel over na, wat ze kunnen doen om er
iedere keer weer bovenuit te springen. Nieuwe ideeën, verrassende gerechten. Zo zijn ze in 2012 begonnen met De Dekselse Pannetjes. Dat ‘net even anders’ had tijd nodig om te rijpen bij de busmaatschappijen, omdat het iets nieuws was. Eenmaal de ervaring opgedaan, waren de bedrijven ‘om’ en werd het Terwoldse restaurant geprezen om haar originele kwaliteit.

Kriebelz heeft een eigen arrangementenprogramma ontwikkeld. Zo hebben zij bijvoorbeeld gidsen die meegaan met de bus voor mooie tochten in de omgeving. Er wordt samengewerkt met vele leuke dagtochtbestemmingen en dat geeft enorm veel variatie. Deze krant geeft veel ideeën over hoe een dag in te vullen, wat er is te doen in- en om Terwolde. De reistijd naar een dagtochtbestemming in de Kriebelz Krant is maximaal één uur.

Als Bus-idee ben ik er trots op, dat Helma en René aan het roer staan van een bedrijf, dat het enorm goed doet met de touringcarbedrijven. De diverse bussen staan met grote regelmaat geparkeerd in Terwolde. Creativiteit, inzet, contact, je klant begrijpen en persoonlijke aandacht. Dé ingrediënten welke Kriebelz tot een touringcar-succes hebben gemaakt!

DIRECT RESERVEREN