2349
2376
2390

A la carte 

Hoofdgerechten vegetarisch 

English pie met pompoen, couscous en rucola19.95
Zoete, ietwat pittige kerrie aardappelen met geroosterde groenten en paddenstoelen18.95

 

Hoofdgerechten vis 

Vis van de dag19.95
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen (indien voorradig)19.95

 

Hoofdgerechten vlees 

Boerenkip met geroosterde groenten en paddenstoelen19.95
Wiener schnitzel17.95
Schnitzel met Jägersaus19.95
Varkenshaas met paddenstoelen roomsaus20.95
Oma’s draadjesvlees met speculaaskruiden en jus. Langzaam gegaard en super zacht21.95
Eendenbout met rode wijnsaus21.95
Steak van de week23.95
Wild zwijn wang21.95
Hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek21.95
Hertenbiefstuk27.50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet,
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p.
Extra friet 2.50