Hoofdgerechten vegetarisch
English pie met pompoen, couscous en rucola | 19.95 |
Zoete, ietwat pittige kerrie aardappelen met geroosterde groenten en paddenstoelen | 18.95 |
Hoofdgerechten vis
Vis van de dag | 19.95 |
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen (indien voorradig) | 19.95 |
Hoofdgerechten vlees
Boerenkip met geroosterde groenten en paddenstoelen | 19.95 |
Wiener schnitzel | 17.95 |
Schnitzel met Jägersaus | 19.95 |
Varkenshaas met paddenstoelen roomsaus | 20.95 |
Oma’s draadjesvlees met speculaaskruiden en jus. Langzaam gegaard en super zacht | 21.95 |
Eendenbout met rode wijnsaus | 21.95 |
Steak van de week | 23.95 |
Wild zwijn wang | 21.95 |
Hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek | 21.95 |
Hertenbiefstuk | 27.50 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet,
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.
Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p.
Extra friet 2.50