1705
2704

Bruiloft / Feestavond

Brasserie Kriebelz en de mooiste dag van jullie leven.


Stel je voor: De trouwceremonie op de Roode Hoeve in Nijbroek
.

Deze meer dan 100 jaar oude IJsselhoeve is de meest romantische locatie voor een intieme trouwplechtigheid in de unieke Tuinkamer of in de prachtig aangelegde tuin. Arie en Liesbeth doen er alles aan om dit belangrijke moment in jullie leven onvergetelijk te maken. Aansluitend maak je een geweldige fotoreportage in de met vele bloemborders ingerichte tuinen en de prachtig gedecoreerde verbouwde schuren op de Roode Hoeve.

En daarna: Feest vieren in Brasserie Kriebelz!

René en Helma nodigen je bij deze uit om onder het genot van een drankje kennis te maken met dit gezellige horecabedrijf. Samen gaan wij tijdens een rondleiding kijken naar jullie wensen, alle mogelijke arrangementen van Brasserie Kriebelz en niet onbelangrijk: jullie budget! Er wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt passende bij het voorafgaande gesprek.

Na het spetterende feest: Gratis slapen*** op Landgoed Matanze in Terwolde.

Het vervoer naar deze droomlocatie wordt door Brasserie Kriebelz verzorgd. Weldadige rust, volop ruimte en volstrekte privacy zijn de sleutelbegrippen van 1 van de mooisteBed & Breakfast’s van Nederland. Het fraai geborgen verblijf ligt middenin een prachtig aangelegd park van tien hectare met, naast een zorgvuldig gerestaureerde Engelse landschapstuin, historische kassen en diverse vijverpartijen.De voormalige dienstwoning is nu een sfeervolle, witgepleisterde B&B met ruime,  comfortabele leef- en slaapvertrekken en een jacuzzi. Het zonnige terras biedt uitzicht op de hertenweide.
(*** vraag naar de voorwaarden)

Wil je meer weten over deze volledig verzorgde dag?

Maak een afspraak met René of Helma en graag tot gauw!

DIRECT RESERVEREN