DEKSELSE DAGTOCHT DINSDAG 9 JULI 

KROONLUCHTERATELIER IN OLDEBROEK EN RONDVAART MET REDERIJ  RANDMEER IN ELBURG.

Wij zouden het fantastisch vinden als u uiterlijk om 8.45 klaar staat op het parkeerterrein van Brasserie Kriebelz voor een supergezellige dagtocht.

Om 9.00 vertrekt u per luze touringcar naar Kroonluchteratelier De Rode Hoeve in OLdebroek.
Hier wordt u ontvangen met twee maal koffie en appelgebak. Daarna krijgt u een rondleiding  in dit unieke bedrijf waarvan er geen tweede in Nederland te vinden is. Het Kroonluchteratelier bestaat uit 7 verschillende gebouwen die gelegen zijn in een 5.000 m2 grote tuin.

De collectie van bijna 1000 authentieke, oude en antieke kroonluchters zorgt voor een unieke en bijzondere sfeer. De diversiteit is groot, historische kasteelkroonluchters, stijlvolle franse kroonluchters, imposante kristallen en glazen kroonluchters weerspiegelen ze de sfeer en  rijkdom van het verleden.

Omdat er geen specifieke ontvangstruimte is en iedereen een persoonlijke rondleiding krijgt worden grote groepen na het welkom opgedeeld en begint de ene helft eerst met koffie met gebak en gaat de andere helft mee met de rondleiding.

De rondleidingen zijn persoonlijk en verhelderend en er is veel interactie met de deelnemers. Bijzonder is dat alle kroonluchters gewoon te koop zijn maar dat het Kroonluchteratelier ook groepen de mogelijkheid bied om deze unieke en spraakmakende locatie te kunnen bezoeken.

Na dit interessante bezoek vervolgt u de dagtocht naar Rederij Randmeer in Elburg
De mooiste manier om de Veluwe te zien is, zoals u misschien weet, vanaf het water. Rederij Randmeer VOF vertrekt vanuit de oude vissersplaats Elburg, waarna u tijdens een lunch een  schitterende tocht over het Veluwemeer gaat maken maken. Op deze manier geniet u optimaal van de natuur en omgeving.
Na deze rondvaart heeft u vrije tijd om te genieten van de prachtige vestingstad Elburg en rond 16.00 uur staat de touringcar weer klaar om u terug te brengen naar Terwolde voor het afsluitende diner met de Dekselse Pannetje inclusief een dessert.

Prijs 56.50 per persoon.