2349
2376
2390

A la carte 

Hoofdgerechten vegetarisch 

 

Pasta van de chef19.95
English pie met spinazie, feta en gegrilde groenten19.95

 

Hoofdgerechten vis 

Vis van de dag20.95
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen21.95

 

Hoofdgerechten vlees 

Kipsaté19.95
Wiener schnitzel18.95
Schnitzel met een roomsaus van bospaddenstoelen21.50
Oerham met champignon, paprika, spek courgette en ui20.95
Oma’s draadjesvlees met jus. Langzaam gegaard en super zacht19.95
English pie met Afrikaanse boboti

Mixed grill met kipsaté, oerham en steak van de week

19.95

24.95

Steak van de week24.95
Wild zwijn wang
Eendenbout met rode wijn saus
Hertengoulash van Veluws hert
20.95
21.95
21.95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet,
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.50 p.p. Ketchup 0.50 p.p. Curry 0.50 p.p.
Extra friet klein 2.50     Extra friet groot 3.50