


Hoofdgerechten vegetarisch
Pasta van de chef | 19.95 |
English pie met spinazie, feta en gegrilde groenten | 19.95 |
Hoofdgerechten vis
Vis van de dag | 20.95 |
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen | 21.95 |
Hoofdgerechten vlees
Kipsaté | 19.95 |
Wiener schnitzel | 18.95 |
Schnitzel met een roomsaus van bospaddenstoelen | 21.50 |
Oerham met champignon, paprika, spek courgette en ui | 20.95 |
Oma’s draadjesvlees met jus. Langzaam gegaard en super zacht | 19.95 |
English pie met Afrikaanse boboti Mixed grill met kipsaté, oerham en steak van de week | 19.95 24.95 |
Steak van de week | 24.95 |
Wild zwijn wang Eendenbout met rode wijn saus Hertengoulash van Veluws hert | 20.95 21.95 21.95 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet,
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.
Mayonaise 0.50 p.p. Ketchup 0.50 p.p. Curry 0.50 p.p.
Extra friet klein 2.50 Extra friet groot 3.50