Hoofdgerechten vegetarisch
English pie met ratatouille en couscous | 19.95 |
Beyond burger met brioche brood, cheddar kaassaus en truffelmayonaise | 18.95 |
Hoofdgerechten vis
Vis van de dag | 19.95 |
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen (indien voorradig) | 19.95 |
Hoofdgerechten vlees
Kipsaté met kroepoek | 18.95 |
Angus burger met brioche brood, cheddar kaassaus en truffelmayonaise | 19.95 |
Wiener schnitzel (Boerenschnitzel +2.00) | 17.95 |
Varkenshaas met brie en pesto | 19.95 |
Oma’s draadjesvlees met jus. Langzaam gegaard en super zacht | 19.95 |
English pie met lam en couscous | 19.95 |
Steak van de week | 23.95 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet,
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.
Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p. Satésaus 1.00 p.p.
Extra friet 2.50