2349
2376
2390

A la carte 

Hoofdgerechten vegetarisch 

Gnochi met pomodorisaus, champignon, baby spinazie en gegrilde groenten18.95
Beyond burger met brioche brood en truffelmayonaise18.95

 

Hoofdgerechten vis 

Vis van de dag19.95
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen (indien voorradig)19.95

 

Hoofdgerechten vlees 

Kipsaté met kroepoek18.95
Halve haan19.95
Wiener schnitzel (Boerenschnitzel +2.00)17.95
Varkenshaas met champignon roomsaus19.95
Oma’s draadjesvlees met jus. Langzaam gegaard en super zacht19.95
English pie met lam19.95
Hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek21.95
Steak van de week23.95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met in eigen huis gesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p. Satésaus 1.00 p.p.
Extra friet 2.50