2349
2376
2390

A la carte 

Hoofdgerechten vegetarisch 

Gepofte puntpaprika  gevuld met een stoof van linzen, aardappel, ui, champignon, courgette, noten en vegan kaas 17.95
Beyond burger met brioche brood, Amerikaanse coleslaw en barbecuesaus 18.95

 

Hoofdgerechten vis 

Vis van de dag 18.95
Verse forel van Forellenkwekerij ’t Smallert uit Emst 19.95

 

Hoofdgerechten vlees 

Kipsaté met huisgemaakte pindasaus 17.95
Wiener schnitzel

Schnitzel met champignon roomsaus

17.95

19.95

Duo van procureur uit de Big Green Egg met barbecuesaus 19.95
12 uur lang op lage temperatuur  gegaarde Boeuf Stroganoff geserveerd in een Deksels Pannetje 19.95
Black Angus burger met brioche brood, Amerikaanse coleslaw en barbecuesaus 18.95
Steak van de week 22.95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met in eigen huis gesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p.