Hoofdgerechten vegetarisch
Gnochi met pomodorisaus, champignon, baby spinazie en gegrilde groenten | 18.95 |
Beyond burger met brioche brood en truffelmayonaise | 18.95 |
Hoofdgerechten vis
Vis van de dag | 19.95 |
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen (indien voorradig) | 19.95 |
Hoofdgerechten vlees
Kipsaté met kroepoek | 18.95 |
Halve haan | 19.95 |
Wiener schnitzel (Boerenschnitzel +2.00) | 17.95 |
Varkenshaas met champignon roomsaus | 19.95 |
Oma’s draadjesvlees met jus. Langzaam gegaard en super zacht | 19.95 |
English pie met lam | 19.95 |
Hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek | 21.95 |
Steak van de week | 23.95 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met in eigen huis gesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.
Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p. Satésaus 1.00 p.p.
Extra friet 2.50