2349
2376
2390

A la carte 

Hoofdgerechten vegetarisch 

Porto bello gevuld met zoete aardappel, kerrie en parel couscous18.95
Pasta van de dag17.95

 

Hoofdgerechten vis 

Vis van de dag19.95
Verse forel van Forellenkweker ’t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen19.95

 

Hoofdgerechten vlees 

Kipsaté met kroepoek, atjar en gebakken uitjes18.95
Gegrilde procureur met spek, champignon, paprika, courgette en ui18.95
Varkenshaas met champignon roomsaus19.95
Rib Roast: Varkensrack met been, rode wijnsaus en relish21.95
Angus burger: medium gebakken met brioche brood, spek en relish18.95
Runderwang geserveerd in eigen jus (zo ontzettend mals)19.95
Steak van de week23.95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met in eigen huis gesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p. Extra friet 2.50