


Hoofdgerechten vegetarisch
Pasta van de chef | 18.95 |
English pie met spinazie, feta en gegrilde groenten | 20.95 |
Beyond burger met brioche brood en truffelmayonaise | 19.95 |
Hoofdgerechten vis
Vis van de dag | 19.95 |
Verse forel van Forellenkweker ‘t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen | 20.95 |
Hoofdgerechten vlees
Kipsaté | 19.95 |
Wiener schnitzel | 17.95 |
Schnitzel met champignon roomsaus | 19.95 |
Oerhammetje met honing mosterdsaus | 22.50 |
Oma’s draadjesvlees met jus. Langzaam gegaard en super zacht | 19.95 |
English pie met kip | 19.95 |
Steak van de week | 24.95 |
Black angus hamburger met brioche brood en truffelmayonaise | 19.95 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met verse friet,
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.
Mayonaise 0.50 p.p. Ketchup 0.50 p.p. Curry 0.50 p.p.
Extra friet klein 2.50 Extra friet groot 3.50