2349
2376
2390

A la carte 

Hoofdgerechten vegetarisch 

Gepofte puntpaprika  gevuld met een stoof van linzen, aardappel, ui, champignon, courgette, noten en vegan kaas 17.95
Pulled jackfruit burger met brioche brood 18.95

 

Hoofdgerechten vis 

Vis van de dag 18.95
Verse forel van Forellenkwekerij ’t Smallert uit Emst 19.95

 

Hoofdgerechten vlees 

Milde curry van kip met met courgette, champignon, paprika , ui en ananas 18.95
Wiener schnitzel 17.95 Boerenschnitzel 19.95
Op lage temperatuur gegaard duo van buikspek en procureur met een stroop van balsamico 19.95
12 uur lang gegaarde boerenstoof van rund geserveerd in een Deksels Pannetje 18.95
Stoofvlees van lam geserveerd in een Deksels Pannetje 19.95
Steak van de week 22.95

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met in eigen huis gesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p.