


Hoofdgerechten vegetarisch
Porto bello gevuld met zoete aardappel, kerrie en parel couscous | 18.95 |
Pasta van de dag | 17.95 |
Hoofdgerechten vis
Vis van de dag | 19.95 |
Verse forel van Forellenkweker ’t Smallert uit Emst met botersaus en amandelen | 19.95 |
Hoofdgerechten vlees
Kipsaté met kroepoek, atjar en gebakken uitjes | 18.95 |
Gegrilde procureur met spek, champignon, paprika, courgette en ui | 18.95 |
Varkenshaas met champignon roomsaus | 19.95 |
Rib Roast: Varkensrack met been, rode wijnsaus en relish | 21.95 |
Angus burger: medium gebakken met brioche brood, spek en relish | 18.95 |
Runderwang geserveerd in eigen jus (zo ontzettend mals) | 19.95 |
Steak van de week | 23.95 |
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met in eigen huis gesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.
Mayonaise 0.45 p.p. Ketchup 0.45 p.p. Curry 0.45 p.p. Extra friet 2.50