2349
2376
2390

A la carte 

Hoofdgerechten vegetarisch 

Gegrilde puntpaprika met parelcouscous en Haloumi 17.50
Verse pasta van chef Roland 17.50

 

Hoofdgerechten vis 

Vis van de dag 17.50
Verse forel van Forellenkwekerij ’t Smallert uit Emst 19.50

 

Hoofdgerechten vlees 

Boerenkip in een Deksels Pannetje 17.50
Wiener schnitzel (met jachtsaus +1.50) 17.50
Zwijnswang, een beetje onbekend, maar oooh……Wat lekker! 19.50
Op lage temperatuur gegaarde sukade. Ouderwets lekker! Wordt geserveerd met een uniek sausje van donker bruin bier, gebrouwen door Roland, onze kok. 19.50
Hertengoulash van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek 19.50
Steak van de week 22.50

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.35 p.p. Ketchup 0.35 p.p. Curry 0.35 p.p.