2349
2376
2390

A la carte (3 gangen 27.50)

Hoofdgerechten vegetarisch 17.50

Beyond burger met brioche brood, champignon, paprika, ui en truffelmayonaise
Verse pasta van chef Roland

 

Hoofdgerechten vis 17.50

Vis van de dag
Verse forel van Forellenkwekerij ’t Smallert uit Emst

 

Hoofdgerechten vlees 17.50

Kip saté
Schnitzel met boerengarnituur in een roomsausje
Spare ribs. Zoet of duivels………om je vingers bij af te likken!
Op lage temperatuur gegaard stoofpotje van Iers rund met Stroganoffsaus. Ouderwets lekker!
Steak van de week + 5.00
Hertenbiefstuk van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek + 5.00

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met huisgesneden verse friet
een 2e aardappelgerecht, groente, een frisse salade en compote van het seizoen.

Mayonaise 0.35 p.p. Ketchup 0.35 p.p. Curry 0.35 p.p.

 

Drie Gangen Proeverij 32.50

Genieten van 4 voor-, 4 hoofd-, 5 bij- en 4 nagerechtjes met de Dekselse Pannetjes als stralend middelpunt. Laat je eens verrassen door de keukenbrigade van Brasserie kriebelz! Er is echter één maar! Deze Proeverij wordt uitsluitend geserveerd aan het hele gezelschap.
(helaas géén vegetarische, lactose en glutenvrije variant)