2016
1909
1956

Lunchkaart (van 12.00 tot 16.00 uur) 

Keuze uit 2 soorten soep met brood van de Soete Suikerbol uit Twello6.50
Uitsmijter ham en kaas9.95
Boerenuitsmijter met champignon, paprika, spek en ui11.95
Huisgemaakte tonijnsalade met brood9.95
Warm vlees: Gegrilde procureur met huisgemaakte satésaus met brood10.95
Carpaccio op brood: met pluksla, truffelmayonaise, bacon, Old Amsterdam, pitjes en groentechips14.95
Twee rundvlees kroketten met brood (ook glutenvrij +1.50)9.95
Gehaktbal van hert van Hertenboerderij de Weerd uit Nijbroek met jus en brood10.95
Uit de oven: Brood met brie, peer, walnoot, rucola en honing op brood10.95
Salade met krokante kip en kerriemayonaise 12.95
Salade met husgemaakte tonijnsalade, gerookte forel van Forellenkwekerij ‘t Smallert uit Emst, zwarte olijven crunch en mierikswortelmayonaise14.95
Salade met couscous, geroosterde pompoen en paddenstoelen12.95

Alle salades worden geserveerd met brood van de Soete Suikerbol Uit Twello