2016
1909
1956

Lunchkaart (van 12.00 tot 16.00 uur) 

Tomatensoep met een huisgemaakte kaascracker 6.50
Soep van de dag met een huisgemaakte kaascracker 6.50
Uitsmijter ham en kaas 9.50
Boerenuitsmijter met champignon, paprika, spek, ui.en courgette 11.50
Huisgemaakte tonijnsalade met brood 9.95
Warm vlees: Gegrilde procureur met huisgemaakte satésaus met brood 10.95
Carpaccio op brood: met pluksla, truffelmayonaise, bacon, Old Amsterdam, pitjes en wasabi crumble 14.95
Twee rundvlees kroketten met brood (ook glutenvrij +1.50) 9.95
Twee vegetarische van Dobben kaaskroketten met brood 10.95
Uit de oven: Brood met brie, appel, walnoot, rucola en honing op brood 9.95
Wrap met  kip, champignon, paprika, courgette, ui, en een salsa van mango 11.95
Salade met krokante kip en een salsa van mango  12.95
Vissalade met gerookte forel van Forellenkwekerij ’t Smallert uit Emst, rode mul, gebakken gamba’s en limoen mayonaise 14.95
Salade met carpaccio, pluksla, truffelmayonaise, bacon, Old Amsterdam, pitjes en wasabi crumble 13.95