Wandelen met Kriebelz!

Wandelen over één van de drie klompenpaden in en om Terwolde, Woldermarkerpad 7 km., Tuylermarkerpad 11 km. of Niebroekerpad van 14 kilometer.
In verband met de vele sneeuwval zijn de Klompenpaden op dit moment minder toegankelijk. Brasserie Kriebelz heeft 5 wandeltochten uitgezet op goed begaanbare wegen met respectievelijk 7.5 / 8.5 / 10 / 11.2 en 13 kilometer met het hoogstaande water van de IJssel als 1 van de hoogtepunten.

 

De eerste meters

Wij verwelkomen je met take away koffie/thee met appelgebak. Voor onderweg krijg je van ons een petflesje appelsap, gemaakt door Fruitkwekerij Klomp.

 

De weg teruggevonden

Eenmaal terug verzorgen wij een warm pannetje soep met stokbrood en een huisgemaakte kaascracker waarvan u in uw auto gaat genieten.

 

Thuis de beentjes in de lucht!

Na alle inspanningen lekker thuis relaxen en jezelf het eten voorschotelen.

Een take away 2-gangen diner om thuis even op te warmen.

 

Keuze uit 4 hoofdgerechten:

Op lage temperatuur gegaard stoofpotje van Iers rund met Stroganoff saus, kip piri piri, procureur met een saus van honing en mosterd (deze gerechten met aardappel- en groentegerecht, stoofpeertjes en salade) of vegetarische pasta

Keuze uit 2 nagerechten:

Huisgemaakte yoghurttaart met bosvruchten, slagroom en Belgische chocolade of een Blondie met karamelsaus, slagroom en Belgische chocolade

 

Voor de prijs hoef je het niet te laten!
Het gehele arrangement kost slechts € 27,50 per persoon!

 

Je kan starten vanaf 11.00 uur.

Wij ontvangen je aan onze voordeur, geven je de instructies, de routes en je krijgt van ons de koffie met gebak. Je auto kun je kwijt op onze ruimte parkeerplaats.
Tevens Fietsen met Kriebelz!
Vanaf donderdag tot en met zondag.
Uitsluitend op reservering.